Schwarzes Brett – Alles over Duits in Utrecht

Neu & interessant

Duitse Community & Kraftwerk

Duitse Community in Utrecht: Nu Kans op Kaartjes voor Kraftwerk!
Heb je een innovatief idee om de Duitse Community in Utrecht te versterken? … dan maak je nu kans op het winnen van 2 vrijkaartjes voor het speciale Tour de France concert van KRAFTWERK op zaterdagavond 4 juli om 20 uur in Tivoli Vredenburg!Daarbij kun je je idee indienen in de volgende categorieën:

  1. Meer Utrechters in aanraking brengen met de Duitse taal en de kennis van het Duits in Utrecht verbeteren.
  2. Innovatieve culturele uitwisselingen tussen Utrecht en Duitsland die een link leggen naar de Duitstalige community in Utrecht.
  3. Bevordering van de economische relaties tussen Utrecht en Duitsland.
  4. Het met elkaar in contact brengen van gelijksoortige bijzondere projecten in Duitsland en Utrecht.  

In iedere categorie zullen 3×2 kaartjes worden vergeven.

Verder geldt:

  • Uiterste datum van indiening is 17 juni, inzending graag toesturen aan Hans Sakkers, h.sakkers@utrecht.nl (voor vragen: 06-46220494).
  • Vanwege de strenge controle tijdens het concert zullen de kaartjes op naam worden gesteld. Dat betekent dat bij de indiening ook de naam van de 2x persoon moet worden aangegeven.
  • Voorafgaand aan het concert zal door de gemeente Utrecht in het centrum van 18.00 tot 19.30 uur een kleine oploop worden georganiseerd om kort met elkaar kennis te maken om daarna gezamenlijk naar het concert te gaan.
  • De inzendingen zullen op originaliteit en (en een beetje) op haalbaarheid worden beoordeeld door 2 mensen uit de Duitse gemeenschap en iemand van de afdeling internationale zaken van de gemeente.
  • Op maandag 22 juni zullen alle deelnemers bericht ontvangen of zij wel of niet 2 vrijkaartjes hebben gewonnen.