Logo Universiteit Utrecht

Schwarzes Brett – Alles over Duits in Utrecht

Gesucht & gefunden

Aufruf: Umfrage zum Sprachenlernen

Hier ein Aufruf von Ulrike Vogl von der Universität Wien, unserer Partneruniversität, mit der wir in Lehre und Forschung eng zusammenarbeiten. Es wäre schön, wenn möglichst viele von euch (nur Studiedende) diesen Fragebogen ausfüllen könnten.

Waarom een taal leren?

Mijn naam is Ulrike Vogl en ik ben als taalkundige verbonden aan de Universiteit Wenen. Ik wil je graag uitnodigen om deel te nemen aan mijn online enquête over het leren van (vreemde) talen.

De enquête maakt deel uit van mijn onderzoeksproject. Daarin wil ik een beter inzicht verkrijgen in motivatie en ervaringen van studenten die een vreemde taal leren en/of meer dan één taal spreken. Ik ben in het bijzonder geïnteresseerd in jou als student van de Universiteit Utrecht: Welke talen spreek je? Waarom leer je een vreemde taal? Wat betekent taal leren voor jou?

De online enquête is toegankelijk via de volgende link: http://goo.gl/forms/lcxaIi7Pn1

Het invullen van de vragenlijst zal 15 à 20 minuten duren. De vragen zijn in het Engels maar je mag op open vragen uiteraard ook in het Nederlands antwoorden. Graag de vragenlijst tegen uiterlijk 25 april invullen.

Als je vragen hebt over de enquête of het onderzoeksproject kun je altijd met mij contact opnemen op ulrike.vogl@univie.ac.at

Hartelijk dank voor je hulp! Je mag de link naar de enquête uiteraard doorsturen naar andere studenten van de Universiteit Utrecht.

Ulrike Vogl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.